Al je documenten overzichtelijk bij elkaar

Nuttig en handig

Vanaf nu kun je al je belangrijke documenten digitaal opslaan. Je raakt dus nooit meer iets kwijt! Om je leven nog overzichtelijker te maken, hebben we je kluis ingedeeld aan de hand van de meeste voorkomende categorieën.

Gezondheid en medisch

Dit kan je leven redden

Overzicht hebben over je gezondheid is misschien wel net zo belangrijk als je gezondheid zelf. Wat zegt je bloedruk? Je hartslag? Wat is het verloop van je gewicht en BMI? In je kluis bewaar je veilig al je gegevens en hou je zelf een goed overzicht over je lichaam.

Werk en inkomen

Altijd weten wat je waard bent

Waar liggen je loonstrookjes? Wat zijn de toeslagen die je ontvangt? Heb je een kopie van je arbeidscontract in de buurt? En waar is je financiële jaaroverzicht eigenlijk gebleven? Alles wat te maken heeft met werk en inkomen heeft een eigen categorie in je kluis. Je werkgever kan zelfs je loonstroken digitaal naar je kluis sturen!

Leven en uitgaven

Je financiën in één oogopslag

Facturen, bonnetjes, polissen, zelfs brieven van de Belastingdienst: vanaf nu hou je alles overzichtelijk bij elkaar in de categorie ‘Leven & Uitgaven’. Een extra voordeel is dat je een goed beeld krijgt van je uitgaven en kun je dus op tijd ingrijpen.

Ik & familie

Alles wat je dierbaar is

De categorie Ik & familie is er voor jou alleen of voor jou en je gezin. Het maakt het mogelijk alle belangrijke persoonlijke zaken goed op te bergen. Zo kun je ze altijd op één plek vinden. Door het aanwijzen van een of meerdere Buddy’s is het altijd mogelijk, ook in noodgevallen, een beroep te doen op de gegevens in je persoonlijke kluis.